Daksystemen

Elk dak is anders. Logisch dus dat het renoveren van een dak ook maatwerk is. Maar of het nu gaat om het herstellen van een dak van een woning, garage, bedrijfspand, kantoor of appartementencomplex; met de specialisten van Van de Kamp Dakbedekking bent u verzekerd van de beste aanpak. Hieronder leggen we u graag uit wat er globaal komt kijken bij een dakrenovatie.

Groendak

Een groendak buffert regenwater, slaat CO2 op en draagt bij aan de biodiversiteit. Bovendien blijft jouw pand koeler in de zomer en warmer in de winter. Je bespaart dus op de energierekening. KampDak legt zulke daken met grassen, kruiden en planten aan voor woningcorporaties, gemeentes, bouwbedrijven, vve’s en vastgoedorganisaties.

Waterretentiedak

Een waterretentiedak buffert regenwater dat op het dak valt. Het water kan daarna hergebruikt worden of vertraagd worden afgevoerd naar het riool. Zo helpt een waterretentiedak om wateroverlast te voorkomen. KampDak legt waterretentiedaken aan voor woningcorporaties, gemeentes, bouwbedrijven, vve’s en vastgoedorganisaties.

Energiedak

Een energiedak is een dak dat energie opwekt. Dat kan stroom zijn, maar ook warmte of een combinatie van beiden. Op die manier bespaar je op energiekosten en neemt de milieufootprint van je gebouw af. KampDak legt energiedaken aan voor woningcorporaties, gemeentes, bouwbedrijven, vve’s en vastgoedorganisaties.

Kunnen wij je
Helpen ?

Elk dak is anders. Dat weten we bij KampDak als geen ander. Leg je vraag bij ons neer en we komen graag met een voorstel op maat!

"*" geeft vereiste velden aan