Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is sterk en onderhoudsvriendelijk. Het heeft een bewezen, lange levensduur en is eenvoudig te repareren. Daarom is bitumen de meest toegepaste dakbedekking in Nederland. Wil je een zeer duurzaam dak? Dan kies je voor een speciaal soort bitumen dat CO2 uit de lucht opneemt.

Alles wat je wilt weten over bitumen dakbedekking

Bitumen is een stroperige vloeistof die overblijft bij de verwerking van aardolie. Een restproduct dus dat op je dak een tweede leven krijgt! Aan die bitumen worden speciale stoffen (SBS of APP) toegevoegd die de dakbedekking elastischer maken. Daardoor is bitumen dakbedekking tegenwoordig beter bestand tegen temperatuurschommelingen. Onze dakdekkers brengen bitumen dakbedekking in banen aan op jouw dak, waarbij ze zorgen dat de naden en randen perfect aansluiten. Zo voorkomen we lekkages!

  • Geschikt voor platte daken
  • Ook mechanisch of losliggend te bevestigen
  • Makkelijk te herstellen bij schades
  • Goed te recyclen tot nieuwe dakbedekking

Daarom kies je voor KampDak

We maken al ruim 160 jaar daken. Je kunt als woningcorporatie, gemeente, bouwbedrijf, vve of vastgoedorganisatie dus op ons bouwen. Nu én in de toekomst.

Diepgaande kennis
We weten alles van bouwfysica, windbelasting, waterdichtheid, isolatiewaardes, beloopbaarheid en uiteraard verschillende daksystemen en dakbedekkingen.

Gegarandeerde zekerheid
We zijn lid van Vebidak. Daardoor weet jij dat we betrouwbaar zijn, onze bedrijfsvoering op orde hebben en werken volgens de laatste vakrichtlijnen.

Eén aanspreekpunt
Van zonnepanelen tot groendaken; we kunnen het voor je regelen. Ook wijzen we je de weg op het gebied van subsidies. Zo helpen we je om jouw dak optimaal te benutten.